Redacție September 8, 2021

 

 

Cel de-al doilea târg de adopţii din adăpostul public pentru câini va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet din Timișoara (lângă terasa Flora).

 

Târgul de adopții canine se va derula sub slogaul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” și face parte din campania de promovare a adopţiilor canine din adăpostul public.

 

„Concesionarul activităţii de gestiune a populaţiei canine fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie, şi în cadrul acestui târg, un număr de 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi. În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare a patrupedelor aflate în adăpost, aşteptându-şi stăpânul, iar adopții se pot face în fiecare zi. Informaţii detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe Facebook.
Invităm iubitorii de animale să se alăture Primăriei Timişoara în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populaţiei canine fără stăpân, a promovării bunăstării şi protecţiei animalelor şi adopţiei câinilor din adăpostul public”, au declarat reprezentanții Primăriei Timișoara.

 

Citește și:  În ce condiții ar putea intra Timișoara în carantină, după noile reglementări

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*