Despre

Infotimisoara.ro este un ziar cu articole pe autor, scrise nu în limbajul clasic de presă, ci din perspectiva autorului. Ziarul se adresează timișorenilor și conține știri, informații utile, evenimente, cultură și divertisment din orașul de pe Bega.

Are în spate o echipă de oameni pasionați pentru a acoperi domeniile enumerate mai sus și este proiectul nostru de suflet pentru un oraș mai informat.

Info Timișoara este o publicație online construită pentru timișoreni. Vrem să rămânem conectați la viața publică a orașului, dar să venim cu abordări diferite. Vom spune poveștile simplu, clar și pe înțelesul tuturor. Așteptați-vă la un stil liber și dezinhibat.

Noi nu condiționăm accesarea site-ului de plata unei taxe, dar solicităm contribuția benevolă a cititorilor pentru a ne păstra independența și calitatea editorială. Dacă site-ul are succes și produce venituri, ne vom extinde redacția și vom produce și mai mult conținut. Aici interveniți voi și aveți un rol determinant în acest proiect. Puteți deveni susținător pe Patreon sau să faceți o donație cu cardul prin PayPal (one time sau lunară) pentru a vă bucura de o publicație diferită:

 

Ne puteți susține astfel:
Pe Patreon:

 

 

 

 

Prin PayPal:

 

 

 

Sau prin transfer bancar:

 

IBAN: RO11INGB0000999900438183
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

 

 

 

Mai puteți și să băgați URL-ul la Bookmarks (Ctr + D) sau să vă abonați pentru a primi direct pe e-mail cele mai proaspete știri și informații!

Vă mulțumim!