Nicoleta C. May 31, 2020

 

V-ați întrebat cum este să mergeți la picnic într-o grădină cu lavandă și să vă bucurați de o experiență unică, de neexprimat în cuvinte?

 

O familie din Fibiș, localitate aflată la doar 30 de kilometri de Timișoara, are o asemenea grădină minunată și o pune la dispoziția vizitatorilor doritori de a petrece clipe de neuitat printre florile parfumate de levănțică.

 

 

Chiar dacă în acest an condițiile vor fi puțin diferite din cauza măsurilor de distanțare fizică impuse de către autorități, Andreea și Laurențiu vă așteaptă cu drag în grădina lor cu lavandă de la țară.

 

 

Aveți nevoie doar de cei dragi alături, de o paturică confortabila, de niște sandvișuri sau gustări pregătite cu drag de acasă și de voie bună.

 

Revederea în lavandă va avea loc pe parcursul weekend-ului 13-14 iunie, iar evenimentul îl puteți găsi AICI.

 

„Reprezintă deja o tradiție, picnicul liniștit petrecut în grădina cu Lavandă.

Iar pentru că lavanda noastră înflorește încet și frumos, vă invităm să ne bucurăm împreună și sezonul acesta de mireasma și de priveliștea minunată din Lavanda de la Țară.

 

Revederea în lavandă va avea loc pe parcursul weekend-ului 13-14 iunie.

 

Ai nevoie doar de o paturică confortabila, niște sandwichuri sau gustări pregătite cu drag, de acasă, si bineînțeles de cei dragi ție, alături.

 

De tradiționalele băuturi răcoritoare cu aromă de Lavandă si de cafeluța aromată, se vor ocupa prietenii noștri de la Tucano Coffee.

 

Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să ajungeți la locație conform programării și să respectați regulile de siguranță și igiena:

✔️dezinfectare la intrarea în grădină

✔️purtare masca de protecție pe tot parcursul vizitei

✔️menținerea distantei de 2-3 metri fata de alte persoane sau grupuri.

 

Citește și:  Mașini de epocă în Piața Unirii din Timișoara la Retro Parada Primăverii

Experiența în grădina cu lavandă e unică și nu prea se poate descrie complet în cuvinte așa că te așteptăm să te convingi de frumusețea simplității în natură și de aerul curat de la țară.

 

Pentru a nu crea aglomerație și pentru a respecta distanțarea socială accesul in grădina este limitat la 30 persoane concomitent in grădina . Intrarea in grădina se face doar pe bază de programare📌

☎️Vă rugam să vă programați la tel 0723226699.

 

📸 Ședințele foto profesionale nu sunt permise in cadrul evenimentului.

🆘Albinele din lavanda sunt prietenoase,dar in cazul in care sunteți alergici e bine să fiți precauți.

Tăierea lavandei se face in prezența unui reprezentant Lavanda de la țară .

⛔️Este interzisă ruperea cu mâna a florilor de lavandă.

📍Evenimentul are loc in Comuna Fibiș,judetul Timiș.

Vă rugăm un share daca vă place evenimentul nostru.

 

‼️Pentru a susține munca noastră in amenajarea grădinii vă sugeram achiziționarea a minim un buchet de lavanda de persoana la intrarea in grădină.”

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*