Redacție June 5, 2019

 

Anchetatorii ar fi știut unde se află criminalul Ionel Marcel Lepa, dar nu au acționat deoarece au așteptat sosirea în zonă a șefului Poliției Române, chestorul Ioan Buda.

 

În toiul căutărilor, anchetatorii ar fi reușit să stabilească locația criminalului, însă nu au încercat o reținere până când Ioan Buda nu a ajuns în județ. Ionel Marcel Lepa urma să fie ridicat doar atunci când șeful Poliției Române va fi prezent în zonă pentru a se putea da „o lovitură de imagine”, precizează tion.ro.

În noaptea în care Lepa a fost liber pentru că nu s-a intervenit pentru arestarea lui, la dispeceratul 112 a fost primit un apel prin care un bărbat solicita intervenția unei ambulanțe în Remetea Mare, la numărul 353. Era exact adresa imobilului percheziționat luni dimineață de cei care îl căutau pe criminal. Aceeași casă din care a fost ridicat, marți dimineață, ucigașul polițistului Cristian Amariei.

Cei de la ambulanță au fost așteptați de o femeie de 27 de ani și de un bărbat. Aceștia au cerut doar calmante dar nu li s-au dat deoarece asistenții medicali aveau în ambulanță doar calmante injectabile. Pe toată durata discuției, un al doilea bărbat, care avea mâna stângă în buzunar și în mâna dreaptă o sticlă, asista la discuții de la distanță. Coincidență sau nu, criminalul Ionel Marcel Lepa, a fost împușcat de polițiști, după crimă, în timp ce fugea de ei, în brațul stâng. Practic, echipajul de pe ambulanță a fost pus în pericol mortal, pentru că nimeni nu a anunțat că în acea casă s-ar putea ascunde criminalul, mai precizează tion.ro.

Citește și:  Timișoara va împărți impozitele cu comunele din jurul său

După arestarea criminalului, șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, s-a întâlnit „accidental” cu reporterii din județ, cărora le-a povestit că reținerea criminalului se datorează în primul rând colegilor lui care au făcut toată munca.

 

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați cum puteți să ne susțineți!

1 thought on “Polițiștii ar fi știut unde se afla criminalul Lepa, dar au așteptat venirea șefului Poliției Române în zonă pentru „o lovitură de imagine”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*