Redacție June 7, 2019
Patrulările polițiștilor locali cu șalupa pe Bega s-au lăsat cu amenzi pe bandă rulantă la Timișoara.

 

Polițisții locali au început patrulările pe apă în urmă cu câteva săptămâni și nu a durat mult până când au început să taie amenzi pentru neregulile descoperite pe malurile râului Bega.

 

„În ultima lună au fost identificate 60 de nereguli, de la începutul anului fiind constatate 232, principalele probleme fiind mobilierul urban deteriorat, iluminatul public nefuncțional în unele zone, vegetație necosită, rampe de deșeuri pe maluri, copaci căzuti în Bega, cosuri de gunoi și toalete neigienizate, cabluri căzute. De asemenea, tot de la începutul acestui an, polițiștii locali au aplicat un număr de 95 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool, tulburarea liniștii publice, aruncarea de deșeuri, formarea de rampe clandestine de gunoi”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Oamenii legii mai spun că, în urma patrulărilor cu șalupa, au găsit mai mulți oameni ai străzii, pe care i-au îndrumat spre centrele sociale.

Polițiștii locali de la Biroul Patrulare Navală împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara au luat parte și la mai multe acțiuni de curățenie pe malurile Begăi.

Poliția Locală Timișoara anunță că astfel de acțiuni vor mai fi și în perioada următoare.

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați cum puteți să ne susțineți!

Citește și:  Un indian și o pakistaneză, suspecți că au trecut fraudulos frontiera, descoperiți de polițiștii locali la mall

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*