Redacție May 21, 2020

 

Ioan Buda și-a dat demisia joi de la conducerea Poliției de Frontieră, „din motive personale”, după haosul de la Vama Nădlac.

 

Potrivit Poliției de Frontieră, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia joi din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

 

„La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant. De asemenea, chestorul general de poliție Ioan Buda mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor”, transmite sursa citată.

 

„Ministrul de Interne Marcel Vela a aprobat solicitarea de demarare a formalităților pentru încetarea raporturilor de serviciu prin pensionare, începând cu data de 1 iunie 2020. Atribuțiile funcției de inspector general vor fi preluate de chestorul principal de poliție Liviu BUTE, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a anunțat MAI.
Citește și:  Șoferii de troleibuze din Timișoara au declanșat o grevă spontană și nu au mai ieșit pe traseu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*