Redacție June 5, 2019
Cei care călătoresc cu autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele prin Timișoara, se pot simți mai în siguranță, deoarece în mijlocul de transport în care se vor afla s-ar putea să fie cel puțin și un polițist local, îmbrăcat civil.

 

Poliția Locală Timișoara a anunțat că în această săptămână polițiștii locali vor acționa în civil, pe transportul în comun, cu scopul de a depista și sancționa hoții de buzunare care sunt semnalați că ar fi prezenți pe anumite trasee din oraș.

Polițiștii locali vor patrula alternativ, împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș, cu lucrătorii STPT, dar și pe cont propriu, în uniformă, dar și în civil.

Acțiunile se desfășoară, în special, în zona centrală, acolo fiind semnalate frecvent probleme, dar și unde există un flux mare de calatori, cum ar fizona Piața 700, Piața Traian, Prefectură, Piața Maria, 3 August 1919, dar și alte zone precum stațiile de la UVT și Balta Verde.

Polițiștii locali spun că vor continua acțiunile respective pentru a asigura confortul, liniștea și siguranța călătorilor pe mijloacele de transport în comun din Timișoara.

foto: facebook

Citește și:  Marilen Pirtea: Primăria Timișoara suprataxează parcarea fără să aducă soluții pentru descongestionarea traficului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*