Redacție June 11, 2019

 

Marcel Ionel Lepa, cel care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână a fost găsit spânzurat, ieri dimineață, în baia camerei de detenție unde era închis, din cadrul Penitenciarului „Popa Șapcă” din Timișoara.

 

Conform unor surse judiciare, Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie. Bărbatul era închis singur în celulă deoarece penitenciarul din Timișoara este unul cu regim deschis și semi-deschis, neavând spații pentru deținuții cu condamnări pentru fapte grave.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în data de 10.06.2019 a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 5329/P/2019, sub aspectul săvârșirii faptei de ucidere din culpă, prev. și ped. de art. 192 al. 1 Cp, privind decesul deținutului Lepa Ionel Marcel, încarcerat în Penitenciarul Timișoara, în baza unui mandat de arestare preventivă. La aceeași dată cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în vederea efectuării urmăririi penale”, a arătat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați cum puteți să ne susțineți!

Citește și:  Au început lucrările la prima linie de metrou din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*