Redacție February 12, 2021

 

Un exemplu de solidaritate dat de medicii rezidenți ATI Timișoara

 

În sprijinul procesului de vaccinare împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2, în centrele rezidențiale din județul Timiș, au venit în ajutor 7 medici rezidenți în specialitatea ATI, sub coordonarea domnului Conf. Univ. Dr. Ovidiu Bedreag, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

Începând din data de 11.02.2021, medicii rezidenți au constitui 2 echipe mobile de vaccinare care se deplasează în centrele din județ. Aceștia fac parte din Asociația Pentru ATI „A. Mogoseanu”, condusă de domnul Prof. Univ.Dr. Dorel Sandesc.

 

 

Acțiunea a debutat în cadrul centrelor rezidențiale din localitățile Periam și Lugoj iar astăzi, 12.02.2021, a continuat în cele 3 locații ale Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj.

 

„Suntem onorați și salutăm inițiativa lor, cu atât mai mult cu cât activitatea depusă până acum în cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă a presupus un volum foarte mare de muncă. Apreciem efortul acestora și al tuturor cadrelor medicale implicate în procesul de vaccinare și apelăm totodată colegii care doresc să ni se alăture în această campanie de imunizare”, au declarat reprezentanții DSP Timiș.

Citește și:  Orban, amendat cu 3.000 de lei pentru nepurtarea măștii și fumat în spații închise

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*