Redacție June 12, 2020

 

Meciul Universitatea Craiova – FC Botoşani care era programat, vineri, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii I a fost amânat din cauză că o persoană angajată a clubului de fotbal FC Botoşani a fost depistată pozitiv în urma efectuării testelor pentru diagnosticarea COVID-19, acesta fiind al doilea caz din Liga I după cel de la FC Dinamo, a confirmat, joi seara, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

 

Partida Universitatea Craiova – FC Botoşani era primul meci oficial de fotbal programat să se dispute pe teritoriul României de la declanşarea pandemiei de COVID-19.

 

„A apărut, din păcate, un nou caz de COVID-19 în Liga I. În urma testelor efectuate de lotul şi personalul angajat al FC Botoşani un rezultat a ieşit pozitiv. Nu pot să dezvălui identitatea persoanei respective”, a declarat Justin Ştefan.

 

Oficialul a menţionat că în actualele condiţii meciul formaţiei FC Botoşani cu Universitatea Craiova, programat, vineri, de la ora 20:00, în deplasare, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii I va fi suspendat.

 

Având în vedere amânarea partidei cu FC Botoşani, Universitatea Craiova a stabilit pentru vineri un amical cu formaţia Chindia Târgovişte.

 

„Chiar dacă meciul de mâine cu FC Botoşani a fost amânat, tot o vom vedea pe Ştiinţa la treabă. Universitatea Craiova va juca un meci amical cu Chindia Târgovişte vineri, în direct la Digi Sport şi pe pagina noastră de Facebook. Ora jocului va fi anunţată mâine dimineaţă”, a anunţat U Craiova pe contul oficial de Facebook.

 

Meciul Universitatea Craiova – FC Botoşani era programat, vineri, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii I. Acesta era primul meci oficial de fotbal programat să se dispute pe teritoriul României de la declanşarea pandemiei de COVID-19.

Citește și:  Germania va ridica de marți, 16 iunie, controalele la frontieră

Ediţia 2019-2020 a Ligii I la fotbal, întreruptă la 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua începând cu 12 iunie, primul meci programat fiind Universitatea Craiova – FC Botoşani (vineri, ora 20:00, etapa a 3-a a play-off-ului).

Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

 

sursa Agerpres

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*