Redacție June 12, 2020

 

Chiar dacă este posibil ca starea de alertă să fie prelungită, Klaus Iohannis a anunțat că începând cu data de 15 iunie se pot deschide piscinele exterioare, bineînțeles cu respectarea regulamentelor speciale.

 

În aceste condiții, reprezentanții ștrandului UMT au anunțat că vor deschide porțile luni, începând cu ora 9.00 dimineața. Vestea deschiderii ștradului UMT, așteptată de mulți timișoreni, mai ales de cei care locuiesc în partea de nord a orașului, vine împreună cu o noutate pentru acest sezon, și anume apa din bazinul pentru copii va fi încălzită.

 

Ștrandul UMT funcționează neîntrerupt din anul 1981. În prezent are două bazine cu apă termală și două cu apă rece (dintre care cel pentru copii va avea apa încălzită începând din acest an), restaurant, bar, bază sportivă, zone de relaxare și parcare în curtea interioară.

Citește și:  Patroană de clinici medicale din Timișoara acuzată că a decontat tratamente fictive de sute de mii de lei: „Atârnau ca şacalii când se făceau raportările“

3 thoughts on “Luni, 15 iunie, se deschide ștrandul UMT și vine cu o noutate pentru acest sezon

  1. Fiti amabili, exista si un bazin delimitat, cu culoare pentru innot? In conditile in care bazinele interioare sunt in continuare inchise, caut o alternativa exterioara pentru sport. Multumesc !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*