Redacție June 8, 2019

 

Incident revoltător pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara.  O creangă uriașă dintr-un copac s-a frânt  sâmbătă după-amiază și s-a prăbușit în capul unui trecător, rănindu-l grav.

 

Info Timișoara a sesizat de nenumărate ori problema arborilor cu crengile rupte, crengi care stau să cadă peste trecătorii care nu realizează pericolul la care se expun. Ultimul articol prin care îndemnam timișorenii să evite zonele în care sunt copaci gata să se prăbușească a fost publicat în 9 mai. Redacția a făcut numeroase sesizări oficiale, pompierii venind, constatând și plecând la fel cum au venit… repede și fără să întreprindă vreo măsură.

Autoritățile nu au înțeles gravitatea situație și nu au luat măsurile necesare, azi producâdu-se inevitabilul pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Incidentul deosebit de grav s-a întâmplat în jurul orei 15.00, când o ramură s-a desprins dintr-un copac și l-a izbit în moalele capului pe un biet om, acesta căzând ca secerat la pământ.

Martorii incidentului au dat alarma la numărul de urgență 112, la scurt timp o ambulanță a sosit în mare grabă și a acordat bărbatului rănit primul ajutor. Acesta a fost transportat la spital pentru alte investigații.

De data aceasta, după incident, pompierii au intervenit pentru a verifica și îndepărta și alte crengi din acel copac care ar putea pune în pericol trecătorii.


Scriem pentru timișoreni. Aflați cum puteți să ne susțineți!

Citește și:  Recensământul populației va putea fi completat direct de cetăţeni pe platforma online dezvoltată de INS

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*