Redacție April 10, 2019

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș derulează, în perioada 25 martie – 21 iunie 2019, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Timișoara și în localitățile vecine.
Timișorenii vor putea depune deșeurile voluminoase prin aport voluntar în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate în fișierul Program_Voluminoase_Timisoara.pdf.

Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile electrice și electrocasnice, etc.
Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (deșeuri vegetale, reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Nu se colectează deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

Deșeurile voluminoase se păstrează de către producătorul de deșeuri până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

Punctele de colectare din fiecare cartier, precum și intervalul orar, sunt menționate în fișierul Program_Voluminoase_Timisoara.pdf.

Pentru zonele rurale, punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în fișierul Program_Zona1_Rural.pdf.

Citește și:  Făgetul scapă de carantină, începând de sâmbătă seară

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*