Redacție June 8, 2019

 

 

Un conflict izbucnit între două familii de romi a produs panică printre oamenii aflaţi, sâmbătă dimineața, în Piaţa Mehala din Timișoara.

 

Mai mulți bărbaţi de etnie romă, care vindeau diferite obiecte în piață și care aveau, se pare, o dispută mai veche, au început să se injure, la scurt timp urmând o bătaie generală cu pumni, picioare, inclusiv cu sticle sparte pe post de arme. Conștienți de pericol, timișorenii aflați cu treburi în Piața Mehala s-au îndepărtat de zona în care se desfășura scandalul și au sunat la 112.

La fața locului au sosit imediat polițiștii de la secția din Mehala dar și un echipaj de intervenție rapidă cu mai mulți jandarmi. Aceștia din urmă au intervenit în foță,au aplanat conflictul și i-au luat pe sus pe bătăuși. Acestora le-au fost aplicate amenzi maxime pentru tulburarea ordinii publice. Ulterior, bătăușilor li s-a dat drumul, aceștia revenind din nou în piață, exact în locul unde începuseră scandalul înainte.

De data aceasta bărbații nu au mai avut treabă unii cu alții, dar o nouă bătaie a început între soțiile acestora. Palme, pumni, picioare, trăsături de păr, țipete și înjurături, în noua altercație fiind implicați, fără voia lor, și copii mici. După câteva minute, și acest conflict s-a stins, dar doar după apariția în zonă a polițiștilor.

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați cum puteți să ne susțineți!

Citește și:  Campanie de siguranță rutieră intitulată „Vedere din spital”, lansată de Poliţia Română

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*