Nicoleta C. January 7, 2021

 

Primarul Dominic Fritz a afirmat că avut o discuţie telefonică cu Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, despre mai multe proiecte ale Timişoarei, principalul subiect fiind legat de proiectul Oxigen, pentru bolnavii de COVID.

 

Pe parcursul discuţiei despre campania de vaccinare din România şi din Timişoara, edilul a aflat despre disponibilitatea Uniunii Europene de a trimite câte vaccinuri anti-COVID sunt necesare.

 

„Am avut în această după-amiază o discuţie telefonică cu doamna Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene. (…) I-am povestit despre proiectul Oxigen şi despre soluţiile pe care le-am găsit împreună cu corpul medical, societatea civilă şi mediul privat, pentru a asigura un cât mai bun tratament celor care suferă de COVID-19. Şi am aflat că Uniunea Europeană lucrează să ne trimită cât de multe vaccinuri avem nevoie, doar să avem noi capacitatea administrativă pentru a vaccina şi oameni determinaţi să-şi reia viaţa, în condiţii de normalitate”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Citește și:  2.880 cazuri noi de COVID-19 la nivel național din 15.709 teste, în ultimele 24 de ore, dintre care 155 doar în Timiș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*