Redacție June 6, 2020

 

Azi va avea loc în Piața Libertății primul concert cu public pe care Primăria Municipiului Timişoara îl organizează, după restricţiile drastice impuse la nivel național de către autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

 

Evenimentul cu public se va desfășura cu respectarea regulilor de evitare a răspândirii COVID-19. Perimetrul este îngrădit, vor avea acces maximum 500 de participanţi pe scaune, conform legislației în vigoare, cu coridoare separate de intrare și de ieșire din zona în care se află scaunele.

 

Concertul trupei Cargo va avea loc începând cu ora 19.00, fiind primul concert organizat la Timișoara în ultimele 3 luni.

 

Vă reamintim că azi, 6 iunie, tramvaiele nu vor mai opri în Piața Libertății în intervalul orar 17.00 și 23.00 pentru a se evita aglomerarea zonei pe durata desfășurării concertului.

 

„Tramvaiele de pe liniile 1, 2, 4, 6 nu vor opri în stațiile din Piața Libertății, sâmbătă, în intervalul orar 17:00 – 23:00. Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează sâmbătă un concert Cargo și TM Groove. Pentru a respecta normele epidemiologice în vigoare, va fi amenajat un perimetru împrejmuit și vor fi închise toate căile de acces către Piața Libertății, cu excepția tramvaielor, care nu vor opri în stațiile din zonă”, au transmis reprezentanții STPT.

 

 

Primăria a anunţat că accesul în Piața Libertății va fi permis, începând cu ora 17, doar persoanelor care au reușit să ia bilet gratuit la spectacol de pe iabilet.ro.

Evenimentul va fi deschis de concertul susținut de TMGroove și Maria Hojda.

Citește și:  Terminalul Sosiri Externe de la Aerportul Timișoara, dat în folosință

 

GALERIE FOTO:

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*