Nicoleta C. June 6, 2020

 

Peste zece mii de turiști sunt așteptați să își petreacă minivacanța de Rusalii la mare. Hotelurile sunt pregătite să primească oaspeți, chiar dacă pe unele plaje încă se fac amenajări.

 

Primii turiști au ajuns de vineri la malul mării și s-au bucurat deja de câteva ore la soare, chiar dacă formalitățile de cazare nu mai fost atât de rapide ca altădată.

Pentru minivacanța de Rusalii gradul de rezervare în unele hoteleuri se aproapie de 100%, cu toate că prețurile pentru o noapte de cazare ajung în unele cazuri și la 1.000 de euro.

Există însă și apartamente de închiriat ceva mai ieftine, în centrul stațiunii Mamaia.

Mulți turiști preferă aceste locuri de cazare pentru că au mai mult spațiu, dispun de bucătărie și au chiar vedere la mare sau la lac.

 

Cine dorește să se relaxeze sub umbrelă are nevoie de cel puțin 100 de lei de persoană pentru următoarele trei zile.

Șezlongurile sunt așezate la o distanță de 2 metri unul de altul. Aceeași regulă sunt obligați să o respecte și turiștii care aleg să stea pe prosop.

Prețul unui șezlong variază în funcție de zona în care se află plaja. Dacă în sudul stațiunii Mamaia prețurile încep de la 20 de lei, în nord sunt aproape duble.

 

Minivacanța de Rusalii se va încheia luni. Până atunci, pe litoral sunt așteptați peste 10.000 de turiști.

Citește și:  Dăm Click pe România a dat startul înscrierilor prin care școlile, liceele și grădinițele pot primi calculatoare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*