Redacție October 22, 2019

 

Încă un incident sângeros, la Timișoara, după atacul de luni seară dintr-o sală de cinema. Marți dimineață un tânăr a fost înjunghiat în spate, în zona Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Un tunisian de 27 de ani, student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) “Victor Babeş” din Timişoara, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce şi-a lovit un compatriot cu un cuţit în spate, într-o sală de curs a Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a explicat pentru AGERPRES că un student tunisian la UMF Timişoara la şi-a adus prietenul venit în vizită, din Tunisia, în sala de cursuri a Institutului de Boli Cardiovasculare. “Acolo, i-a relatat amicului că un alt coleg, tot tunisian, îi inspiră teamă. Cei doi au vrut să discute cu bărbatul de care se temea, pentru a aplana eventuale conflicte ulterioare. Agresorul l-a lovit cu un cuţit în spate pe vizitator. La audieri, agresorul şi-a recunoscut vina şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru loviri şi alte violenţe”, a afirmat Alexandra Petrovici.

Victima a primit îngrijirile medicale, iar viaţa nu îi este în pericol, a mai precizat Petrovici.

Citește și:  Situația COVID-19, marți, 18 mai, în Timiș: 21 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și un deces

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*