Redacție October 21, 2019

 

Luni seară a avut loc un incident grav în una dintre sălile de cinema din nou mall construit în Calea Șagului. Două persoane au fost înjunghiate chiar în timpul unui film.

Incidentul a izbucnit după ce doi dintre spectatori au atras atenția unui barbat care făcea gălăgie în timpul proiecției unui film. Scandalagiul atenționat a scos un cuțit și i-a rănit pe cei doi. Persoanele agresate au fost tăiate în zona brațelor.

Medicii de la ambulanță, jandarmii și polițiștii au fost trimiși la fața locului. Victimele, de 19, respectiv 23 de ani, cu toate că au suferit răni superficiale, au necesitat îngrijiri medicale.

Agresorul a fost dus de polițiști la Secția 3 pentru a da declarații.

 

UPDATE: Incidentul a avut loc în timpul proiecției fimului românesc „Pisica verde”, de la Cinema City din mall-ul Shopping City Timişoara. Unul dintre cei tăiaţi este chiar actorul Raul Andrici, care joacă în filmul “Pisica verde” rolul unui criminal. Raul Andrici este şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara. Actorul a fost tăiat la braţ şi la picior.

Citește și:  Românii vor putea face plajă și pe cearșaf, nu doar pe şezlong. Vezi aici noile decizii privind vacanța de vară

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*