Redacție March 31, 2019

Weenkendul acesta vremea frumoasă de primăvară i-a făcut pe timișoreni să ia cu asalt aleile pietonale din oraș. Malurile Begăi dar și piețele centrale din Timișoara au fost terenul de plimbare pentru cetățeni. Copacii infloriți, mirosul primăverii și glasurile copiiilor au însuflețit sfârșitul acestei săptămâni în Timișoara.

În locul deja celebru din spatele catedralei, Tunelul Iubirii, atmosfera a fost feerică. Aleea luată la pas de timișoreni a devenit neîncăpătoare. Aproape toți oamenii au vrut să imortalizeze frumusețea locului în fotorafii cât mai reușite. Bicicliștii, aflați și ei la o tură prin oraș, au avut de suferit deoarece cu atâta lume ieșită la plimbare nu s-a mai tinut cont de delimitarea dintre pista de biciclete și pista pietonală. Toată lumea a vrut să simtă soarele blând, să vadă peisajul pitoresc de pe malul Begăi și să aibă parte de o mică plimbare.

A venit primăvara în Timișoara noastră frumoasă, haideți să ne bucurăm de ea!

 

 

 

 

 


Nu lucrăm pentru moguli, ci lucrăm pentru timișoreni. Susțineți-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Cei mai frumoși fluturi tropicali vor putea fi admirați într-o seră, special amenajată, la Iulius Mall

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*