Redacție April 1, 2019

Timișoara se va alătura capitalei în domeniul transportului în comun, astfel că azi, 01 aprilie, au fost demarate lucrările la prima linie de metrou din orașul de pe Bega.

Punctul zero, cel de start al liniei, se află în Piața Victoriei care a fost complet renovată cu puțin timp în urmă. Lucrările la linia de metrou se vor desfășura în subteran, astfel că nu va fi afectată curățenia impecabilă de pe străzile Timișoarei. Pe durata lucrărilor, nici cel mai mic fir de praf nu va altera calitatea aerului pe care-l respiră timișorenii.

În ultimii ani, spațiul verde din Timișoara a crescut considerabil, politica administrației actuale mergând pe această linie, de mediu cât mai curat pentru cetățeni. Oamenii sunt îndemnați să folosească cât mai mult bicicletele pentru deplasare, existând în acesc scop zeci de kilometri de piste proaspăt date în funcțiune la standarde europene.  Diminuarea numărului de mașini face parte din planul primăriei, astfel că această linie de metrou era absolut necesară pentru un mediu cât mai curat în orașul nostru.

 


Nu lucrăm pentru moguli, ci lucrăm pentru timișoreni. Susțineți-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Aflați prezența la vot în Timiș, dar și la ce secție de votare sunteți arondați

3 thoughts on “Au început lucrările la prima linie de metrou din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*