Anton Kovacs July 24, 2021

 

 

Așa cum deja știm cu toții, Kovacs Valer este unul din mult prea puținii oameni liberi, cărora nu le este frică să spună ce gândesc.

O face și de această dată, chiar dacă părerea sa este diferită de a celor care au o putere vremelnică în acest oraș.

 

 

„OARE AȘA ARATĂ EUROPA?!

URMEAZĂ SÂRMA GHIMPATĂ.

ÎMPOTRIVA OAMENILOR?!

După o plimbare scurtă prin centrul orașului natal, observ cu dezamăgire în suflet, că toate clădirile ce sunt reabilitate au mai nou ȚEPI pe la pervaze împotriva păsărilor cerului.

M-am uitat în depărtare unde erau odată porumbeii, la care veneam cu bucurie în suflet de copil să le aduc o mână de grăunțe, bate vântul.

Se pot vedea și acoperișurile clădirilor goale, unde odinioară se odihneau păsările cerului create de Dumnezeu.

Câteva păsări au mai rămas, din sufletul negru al unor “cetățeni binevoitori” care conduc orașul nostru frumos și care dețin terase și clădiri în zona zero a orașului și nu vor să fie deranjați de nimic.

În curând vom vedea și sisteme anti-insecte sau mai știu eu ce le poate trece prin mintea lor odihnită.

Da, așa este. Au fost “relocati” porumbeii din centrul orașului, așa cum a fost cândva aplicată “SOLUȚIA FINALĂ” împotriva oamenilor.

Nimeni nu mai are voie să aducă grăunțe păsărilor ce au rămas că vor apărea polițiști locali, subordonați direct acestei instituții mărețe ce a implementat ȚEPII DIN CENTRU și vei fi amendat în baza noului articolul din Hotărârea Consiliului Local.

k2

k3

k4

k5

k6

Copiii aleargă după doi, trei porumbei ce au mai rămas, care vor dispărea cât de curând. Generația viitoare va vedea mai mult ca sigur doar pe ecrane LCD aceste păsări ale cerului care au fost odată în orașul nostru frumos.

k7

În depărtare se pot vedea câteva clădiri care nu au fost reabilitate de cel puțin 30-40 ani și nu se vede nici o mizerie pe tencuiala acestora cauzată de păsările cerului. Și nici nu a fost distrusă.

k8

Puteți să vă mândriți de “creația voastră” cu betoane reci și pustii și copii nefericiți.

În final vreau să felicit aceste minți luminate care au implementat ȚEPII DIN CENTRU și au aplicat “relocarea” păsărilor cerului”.

 

Citește și:  O lecție de empatie din partea pompierilor timișoreni

cover

 

 

3 thoughts on “TIMIȘOARA, ORAȘ FRUMOS, CU ȚEPI

  1. Buey Pelegares ! Gainatul de porumbei nu te deranjeaza? La un moment dat in Centru erau atatia porumbei ca se cacau peste tot si oriunde. Sa nu mai zic mirosul ala pestilential cind se uda pe jos fie de la ploaie fie de la masinile de spalat strada. Deci cu porumbei o cam dai la stratulat in rest da-i inainte, suntem fraierii Europei. Ungaria ne-a demonstrat ca isi pastreaza valorile moral-crestine nu ca noi. Cam atat am avut de zis. Deeeeh as mai inura oleaca dar nu stiu daca oltenii astia o sa imi publice comentariul.

  2. Aici cu aprobatul e un oltean și un timișorean. Să știi că timișoreanul nu ți-a aprobat comentariul, ți l-a aprobat olteanul.
    Eu nu l-am aprobat pentru că în primul rând e incoerent, nu înțeleg ce au valorile creștine cu subiectul.
    Și nu în ultimul rând, poate ar trebui să le spui prietenilor tăi să mai și facă curățenie din când în când, că nu cred că a spalat cineva pavajul ăla din centru, din Libertății și din Piața Unirii de pe vremea lui Ciuhandu.

  3. E bine că mirosul de oameni împuțiți nu vă deranjează in centru?. Păsările sunt de vina. Nu vreți să exterminăm toate animalele că și așa fac mizerie. ?Oameni sunt foarte curați. Pentru mulți nu s-a inventat apa. Orașul nostru a fost cu porumbei din totdeauna, voi face tot ce îmi stă în putință să rămână frumos, cu porumbei. Iar voi trebuie sa faceți măcar o dată la 10 ani curățenie.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*