Redacție July 12, 2019

 

Traficul rutier din Timișoara este practic blocat pe toate ieșirile din oraș, asta după ce polițiștii au organizat filtre pe șosele în căutarea deținutului evadat vineri la orele prânzului.

 

Începând de vineri după-masă, când s-a dat alarma că un deținut a fugit de la locul unde era scos la muncă, șoferii din Timișoara s-au trezit stând în coloane și peste o oră – o oră și jumătate ca să ajunga în localitățile din jurul Timișoarei. Polițiștii verifică amănunțit fiecare autovehicul și cer conducătorilor auto să prezinte actele, să răspundă la întrebările puse și deschidă portbagajele.

 

foto: Facebook/ Info Trafic jud. Timis

 

Vă reamintim că vineri, la orele 13.00, deținutul Ion Murariu, de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat a părăsit punctul de lucru din Timișoara, unde muncea împreuna cu alți pușcăriași.

În momentul dispariției, Murariu era îmbrăcat cu un tricou albastru, o bluză neagră, pantaloni gri-verzui, purta o șapcă neagră și avea un rucsac negru inscripționat cu litera ‘M’. Murariu este tuns ‘capac’.

Fuga de la locul de muncă din afara penitenciarului e asimilată evadării și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

 

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Citește și:  Reacţia conducerii USR Timiş după incidentul de circulație al şefului USR Traian Vuia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*