Redacție July 12, 2019

 

Vineri, la orele 13.00, deținutul Ion Murariu, de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat a părăsit punctul de lucru din Timișoara, unde muncea împreuna cu alți pușcăriași.

 

Pentru capturarea deținutului, scrie Opinia Timișoarei, au fost organizate filtre pe străzi și șosele, în posibilele direcții în care ar fi putut să o ia, a fost alarmat personalul închisorii și au fost trimise în teren echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Arad, unde își ispașea pedeapsa. Au fost alertați totodată polițiștii și jandarmii din Timiș și Arad, precum și polițiștii de frontieră.

În momentul dispariției, Murariu era îmbrăcat cu un tricou albastru, o bluză neagră, pantaloni gri-verzui, purta o șapcă neagră și avea un rucsac negru inscripționat cu litera ‘M’. Murariu este tuns ‘capac’.

Fuga de la locul de muncă din afara penitenciarului e asimilată evadării și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Citește și:  Un IT-ist din Timişoara a murit după ce i s-a făcut rău la birou. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*