Redacție April 26, 2019

Autoritățile locale au anunțat că au stabilit numărul secţiilor de votare din oraş pentru alegerile europarlamentare și referendumul din data de 26 mai, precum și locurile unde acestea vor fi deschise. Vor fi 207 astfel de secţii de votare în Timişoara, majoritatea fiind deschise în unităţi de învăţământ.

 

„Primarul Municipiului Timişoara aduce la cunoştinţă publică alegătorilor delimitarea şi numerotarea fiecărei secţii de votare, precum şi a sediilor acestora  din  Municipiul Timişoara, conform Registrului Electoral”, au arătat reprezentanţii primăriei.

 

Alegătorii timișoreni pot verifica secția de votare unde vor vota în 26 mai accesând site-ul Primăriei Timişoara, secţiunea „Alegeri Europarlamentare 26 mai 2019”.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare va începe la noapte, astfel că Primăria Timișoara a stabilit și locurile unde se vor putea lipi afișele electorale. În Timișoara sunt, în total, 50 de astfel de locuri.

 

 

Implicați-vă, înscrieți-vă ca observatori la alegeri!

 

Ideea este simplă: dacă vreți alegeri corecte, acestea trebuie supravegheate, astfel încât să fie cât mai greu de fraudat votul. Puteți să fiți observatori staționari la o secție de votare, sau puteți face parte dintr-o echipă mobilă de observatori, împreună cu prietenii.

Aici găsiți o platformă dedicată, pusă la punct de o echipă de oameni cu spirit civic, dedicați democrației. “Fiecare Vot” se bazează pe efortul voluntar și neremunerat al unor cetăţeni neafiliaţi politic. Mai jos aveți o explicație simplă:

 

 

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Peste 2.000 de cazuri noi de COVID-19 la nivel național, în ultimele 24 de ore, din doar 10.051 teste

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*