Redacție August 12, 2021

 

Consilierul local Roxana Iliescu a spus, joi, că se pregătesc la noi manevre vârful conducerii COLTERM, iar noua organigramă a companiei, lăudată de Fritz, prin care trei funcții de directori aveau să fie tăiate și care trebuia să intre în vigoare de-acum 10 zile, ar fi un mare fâs.

 

„Cam prea multă liniște la Colterm, dar nu vă îngrijorați, băieții deștepți învestiți să rezolve problemele arzătoare ale societății, nu stau… croșetează negocieri de funcții și o nouă organigramă!
Mandatul de Director General interimar al domnului Nenu expiră în 17 august, fără posibilitatea de a mai fi prelungit. Din cunoștințele mele, în lunile deja trecute, marele Consiliu de Administrație condus de dl. Mâțu, uns de “oamenii noi”, NU a făcut niciun demers privind demararea procedurii de selecție pentru funcția de Director General.
De ce? E simplu… pentru că mințile “luminate” care orchestrează mai nou manevrele de la Colterm, NU au avut niciun interes să aibă loc un concurs pe bune și să se trezească, doamne ferește, în fruntea companiei cu un om competent!
Mai mult, dl. Mâțu, un “profesionist” dovedit, se pare că se vrea Director General și ar fi agreat…
Da, da, vorbesc de Președintele CA-ului de la Colterm, care în loc să dea declarații în presă despre situația de la Colterm sau despre soluții și propuneri pentru redresarea societății, a dat explicații despre semnarea Procesului-Verbal de Recepție finală a lucrărilor executate de firma lui, pentru Colterm, după învestirea lui în funcția de conducere a societății beneficiare!!! Același președinte de CA care habar n-are cum se convoacă o AGA la Colterm, care ne-a mințit cu o nonșalanță de nedescris pe tema achiziționării certificatelor de CO2 și multe altele…”, a scris Roxana Iliescu pe Facebook.

 

Citește și:  A murit bărbatul din Timișoara care a refuzat tratamentul cu Remdesivir afirmând că el nu este cobaiul nimănui

 

Roxana Iliescu face referire și la noua organigramă de la COLTERM, despre care spune că e un mare fâs.

 

„Și dacă tot vorbim de profesionalism și bune intenții, interesant este inclusiv faptul că la Colterm se vorbește despre o nouă organigramă (?!).
Stați, nu vorbesc de “vechea” nouă organigramă pe care s-a bătut toba acum vreo lună jumătate, prezentată ca o mare realizare a președintelui CA Colterm, votată în ședința CA din 14.06.2021, cu valabilitate începând din 01.08.2021, ci de una nou-nouță!
Primarul Dominic Fritz lăuda la acel moment “marea” organigramă, afirmând că “decizia este una care elimină un refugiu și o recompensă pentru diverse servicii politice. Consiliul de Administrație a început un proces de transformare masivă a Colterm prin care ne dorim ca această companie să reducă cheltuielile și să devină eficientă și stabilă. Având în vedere situația financiară a societății, era absolută nevoie de o reorganizare care să înceapă de la vârf, cu funcțiile de conducere. Prea mulți ani Colterm a fost un refugiu și o recompensă pentru diverse servicii politice, iar acest lucru trebuie să înceteze imediat. Nu voi permite ca această companie să fie căpușată de diverse interese personale sau de partid”
Surpriză! Cred că s-au răzgândit întrucât NU s-a pus în aplicare de la 01.08.2021 organigrama concepută în iunie! Mai exact, acea organigramă trebuia publicată pe site-ul societății, iar din 1 august trebuia sa fie desființate cele 3 funcții de directori, parte din direcții și aplicate în concret toate modificările prevăzute.
Deci, organigrama anunțată cu mare fast printr-un comunicat de presă inclusiv de Primărie, a fost un mare fâs”, a mai precizat Roxana Iliescu.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*