Nicoleta C. July 29, 2021

 

 

Scandalul din PNL Timișoara continuă cu un nou episod. Raul Ambruş a spus că 308 membri ai organizaţiei au fost scoşi de pe convocatorul alegerilor interne care vor avea loc sâmbătă. Ambruş a mai spus că PNL Timiş nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de actualul lider interimar, Alin Nica.

 

„Golănia a ajuns la un alt nivel. 308 membri ai PNL Timişoara au fost scoşi de pe convocatorul alegerilor de sâmbătă, 31 iulie. Dragi colegi liberali, în ultima postare vă spuneam că PNL Timiş este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă şi care doresc cu orice preţ să îşi impună punctul de vedere, probabil iarăşi cu forţa, aşa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie. De asemenea, vă spuneam că am deja suficiente informaţii că din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timişoara şi se pregăteşte fraudarea masivă a alegerilor. Iată că la nici două zile se confirmă fiecare cuvânt, însă ceea ce întâmplă depăşeşte orice imaginaţie”, a scris Raul Ambruş pe Facebook.

 

Citește și:  Faţada Operei din Timişoara va intra în renovare, lucrările trebuie să fie finalizate în 12 luni, până în anul Capitalei Culturale Europene 2021

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*