Redacție August 25, 2020

 

După parcările etajate promise în cartiere, dar și în zona centrală a Timișoarei, primăria vine acum cu un nou proiect, parcarea MultipleXity, de pe Take Ionescu, cu un cost de realizare estimat la 5 milioane de euro. 

 

Construcția se va înălța în curtea fostului sediu al STPT, existând și o autorizație de construire în acest sens, consilierii locali votând hotărârea anul trecut în decembrie.

Parcarea va avea patru etaje, 129 de locuri pentru autoturisme și patru locuri pentru microbuze, o sală de ședințe cu 50 de locuri și un spațiu pentru alimentație publică.

 

 

„A durat foarte mult până când am răzbit și am ajuns în situația de a putea prezenta pasul decisiv. Avem autorizație de construcție pentru realizarea parcării multinivel de lângă centrul MultipleXity. Chiar așa îi spunem, parcarea MultipleXity. Investiția va fi o clădire cu parter și patru niveluri pentru autovehicule mici și un etaj retras pentru birouri și un spațiu de închiriat pentru alimentație publică. Va fi amplasat și un totem în zonă, se vor amplasa panouri de informare pe clădire și se va realiza o împrejmuire între muzeul de transport și spațiul destinat parcării. Prin proiect se vor realiza 129 de locuri de parcare pentru autoturisme, patru pentru microbuze, trei pentru nevoi administrative, o sală de ședințe cu o capacitate de 50 de locuri, un spațiu de închiriat pentru alimentație publică, pentru ceva de tipul snack bar, o suprafață de 273 mp și o capacitate de 88 de locuri, deci unitate care va deservi 88 de persoane”, au transmis reprezentanții primăriei Timișoara.

 

Citește și:  Profi a pierdut definitiv un proces deschis împotriva Protecţiei Consumatorului după ce compania a fost amendată cu 7.000 de lei pentru practici comerciale înşelătoare

Mai urmează ca primăria din Timișoara să organizeze licitație pentru a găsi constructorul pentru această lucrare.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*