Nicoleta C. January 21, 2020

 

Mai multe oseminte umane au fost găsite la marginea Timişoarei, într-o zonă situată lângă un cimitir. Poliţia face verificări pentru a stabili provenienţa acestora.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în zona unde au fost găsite osemintele au mai fost descoperite şi coroane de flori şi lumânări.

 

„Se fac cercetări după descoperirea unor oseminte umane la marginea municipiului Timişoara, alături de coroane de flori şi lumânări. O echipă de criminalişti se află la faţa locului şi efectuează cercetarea. La o anumită distanţă de locul unde au fost găsite împrăştiate osemintele se află un cimitir, dar nu se ştie cu exactitate dacă provin de acolo sau nu”, a spus Petrovici.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că reprezentanţii cimitirului ar fi efectuat recent lucrări de curăţenie în zonă şi că osemintele ar putea proveni din cimitir.

 

mediafax

Citește și:  Managerul Spitalului Judeţean Timişoara cere pază cu jandarmi, după ce un bolnav a părăsit spitalul fără avizul medicilor

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*