Redacție August 11, 2020
Primarul orașului Făget, Marcel Avram, a revenit azi asupra deciziei pe care o anunțase în iulie, aceea de a nu mai candida pentru un nou mandat la primărie.

 

Acesta și-a motivat hotărârea de a candida din nou prin faptul că foarte mulți fagețeni i-au transmis sute de mesaje prin care îi cereau să se răzgândească și să revină asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului Făget.

Avram a mai spus că dacă va fi reales, acesta va fi ultimul său mandat de primar.

 

„Dragi făgețeni,

În ultimele trei săptămâni, am primit din partea dumneavoastră sute de mesaje prin care îmi cereați să revin asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului  Făget.
De asemenea, mi-ați spus că, în această perioadă, atât orașul nostru, cât și țara trec prin situații dificile care, probabil, nu se vor opri prea curând și că, prin retragerea mea, vă las singuri, la greu. Vreau să vă spun că, în toată viața mea, nu am fugit niciodată de responsabilități și nu am lăsat pe nimeni la greu. În plus, pentru mine, părerea dumneavoastră este importantă, drept pentru care am hotărât să candidez pentru încă un mandat de primar al orașului Făget.
Totodată,vreau să vă transmit două lucruri:
1.Dacă voi fi ales, acesta va fi ultimul meu mandat de primar;
2.Acest mandat va fi unul complet, cu ajutorul lui Dumnezeu, deoarece, pentru mine, obținerea mandatului de primar este un contract pe patru ani, încheiat cu dumneavoastră, pe care mi s-ar părea imoral să îl reziliez unilateral, indiferent de oportunitățile personale sau politice care s-ar ivi pe parcurs.
Vă aștept pe toți în echipa lui Marcel Avram!”, a scris Marcel Avram pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și:  145 noi cazuri de COVID-19 la nivel național în ultimele 24 de ore, niciunul în Timiș

Vă reamintim că Marcel Avram este primarul Făgetului de 12 ani și se bucură de aprecierea locuitorilor acestui oraș.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*