Redacție July 21, 2020

 

Primarul orașului Făget, Marcel Avram, a anunțat azi că nu va mai candida pentru un nou mandat. Marcel Avram le-a mulțumit făgețenilor pentru încrederea oferită în cei 12 ani și a promis că se va implica în continuare în dezvoltarea orașului Făget, dar nu din postura de edil-șef.

 

Decizia a fost luată cu mai mult timp în urmă, dar nu a fost comunicată public până acum deoarece primarul Făgetului a dorit să aibă un mandat liniștit din punct de vedere politic și să se poată concentra asupra proiectelor pe care le avea de îndeplinit.

 

Mesajul postat azi pe Facebook de Marcel Avram este însoțit de o serie de fotografii cu toate obiectivele pe care acesta a reușit să le realizeze în oraș.

 

„Dragi făgețeni! Acum 4 ani,in Iunie 2016,a doua zi după alegeri,m-am întâlnit cu echipa mea și am discutat două lucuri:1)Va trebui să ne mobilizăm cu toții ca mandatul 2016-2020 să fie cel mai plin în realizări din istoria post-decembrista a Făgetului și 2)Am comunicat echipei decizia mea ca acesta să fie ultimul mandat de primar. Le-am cerut colegilor să nu facă publică această decizie in ideea de a avea un mandat liniștit din punct de vedere politic pentru a ne putea concentra asupra proiectelor pe care le avem de îndeplinit.
Le mulțumesc colegilor că au dat dovadă de caracter și acest lucru nu a apărut în public decât,poate,la nivel de zvon,lucru care ne-a permis,spun eu,să avem un climat politic liniștit și să realizăm cea mai mare parte din ceea ce ne-am propus.
Chiar dacă atât orașul nostru cât și țara nu trec printr-o perioadă fericită,ținând cont că s-a declanșat calendarul alegerilor,vă anunț că nu voi mai candida pentru un nou mandat de primar.
Vreau pe această cale să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și sprijinul acordate in acești aproape 12 ani,să vă asigur că am fost implicat 100% în acest proiect și că voi continua sa sprijin Făgetul indiferent din ce structură politico-administrativă voi face parte.
De asemenea mulțumesc echipei PNL care a stat lângă mine în toți acești ani,in special lui Vasile Sita și lui Claudiu Avramescu și îi asigur de sprijinul meu necondiționat în continuarea proiectelor noastre pentru Făget și pentru făgețeni.”

 

Citește și:  Medicii rezidenți ATI Timișoara oferă ajutor pentru vaccinarea persoanelor din centrele rezidențiale din județul Timiș

 

1 thought on “Primarul orașului Făget nu va mai candida pentru un nou mandat

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*