Nicoleta C. December 19, 2020

 

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat că partidul pe care îl conduce a decis să nu valideze mandatul de parlamentar al lui Francisc Tobă.

 

Simion a mai afirmat că există „suspiciuni” în urma informaţiilor potrivit cărora Tobă ar fi participat la reprimarea Revoluţiei din 1989.

 

„Suntem în zilele Revoluţiei, pe care noi le comemorăm, avem campanii speciale în acest sens, campania ‘Eroii nu mor niciodată’ organizată în fiecare an, şi de aceea am luat hotărârea de a nu valida mandatul colonelului Francisc Tobă şi de a nu intra prin intermediul AUR acest domn în Parlamentul României. E o decizie grea, e o decizie care s-ar putea să ne afecteze, dar mai important pentru noi este să fim corecţi, să fim cinstiţi şi să nu facem greşeli”, a transmis sâmbătă Simion, într-un material video postat Facebook.

 

Acesta le-a cerut membrilor de partid să semnaleze posibile cazuri de „trădători” între parlamentarii AUR.

 

„Ori de câte ori mai există cazuri, pentru că s-ar putea să mai existe şi s-ar putea să apară trădători între cei 47 de parlamentari ai AUR, semnalizaţi-ni-i, şi vom putea lua atitudine cât putem de repede”, a mai spus Simion.

 

 

Citește și:  Trei angajate ale Universităţii de Vest din Timişoara, confirmate cu COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*