Redacție February 26, 2019

Anunțul privind tranzacția a fost făcut public la târgul târgul MWC de la Barcelona. Vor fi preluați și cei peste 4.000 de angajați din cele 20 de locaţii din Germania, România, Statele Unite ale Americii, Mexic şi China.

„Consolidarea competenței noastre în domeniul antenelor interioare este un alt pas important în strategia noastră de extindere a portofoliului nostru de servicii în domeniul reţelelor. Achiziționarea business-ului din domeniul antenelor și filtrelor de la Kathrein va extinde capabilitățile și competențele noastre în domeniul avansat al antenelor active și pasive. Cu un focus suplimentar asupra afacerii cu antene și filtre conduse de profesioniștii Kathrein, vom lărgi oferta noastră pentru a optimiza în continuare operaţiunile, vital pentru introducerea 5G”, a declarat Fredrik Jejdling, vicepreşedinte executiv Ericsson, în cadrul unui anunţ postat pe pagina oficială a companiei suedeze.”

 

În Timișoata activează peste 2.000 de angajaţi, valoarea afacerii derulate aici depăşind 755 de milioane de lei. Anul trecut la Kathrein a avut loc o grevă generală, activitatea fiind blocată pentru mai multe zile.


Susține-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Localitățile Otelec, Biled, Moșnița Veche, Moșnița Nouă și Urseni intră în carantină

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*