Redacție March 2, 2019

Candidații Alianței 2020 USR-PLUS au dat startul unui turneu prin țară și diaspora, “Drumul spre victorie”, pentru a se întâlni cu cetățenii și pentru a afla ce așteptări au de la europarlamentarii pe care îi vor alege pe 26 mai.

Vineri, 8 martie, candidații Alianței 2020 USR-PLUS vor ajunge la Timișoara. Ei vor avea întâlnire cu publicul începând cu ora 18, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri Timișoara.

La acest eveniment inedit vor participa Dacian Cioloș, președinte PLUS, Dan Barna, președinte USR și o mare parte dintre candidații Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare:Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Dragoş Tudorache, Vlad Botoş, Ramona Strugariu și Naomi Reniutz Ursoiu.

Aceștia vor povesti despre noua alianță politică, despre alegeri și despre viitor. Va fi o dezbatere inedită cu publicul și cu membrii alianței.

“Candidații Alianței 2020 USR PLUS sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările cetățenilor și să prezinte prioritățile lor în Parlamentul European. Când oamenii se strâng laolaltă și discută unii cu alții cu sinceritate, soluțiile se clarifică. Știm ce avem de făcut. Construim încredere și mergem împreună, uniți spre victorie.” – Dan Barna

 


Susține-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Trafic întrerupt pe A1, unde sunt scurgeri mari de bitum dintr-o autocisternă implicată într-o tamponare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*