Două femei plimbate în lesă de un bărbat prin centrul Timișoarei. Imaginile provocatoare au generat controverse în online


11 răspunsuri la “Două femei plimbate în lesă de un bărbat prin centrul Timișoarei. Imaginile provocatoare au generat controverse în online

  1. De ce sa ma deranjeze? Fiecare se plimba cum doreste, cu cine doreste nu ma afecteaza cu nimic. M-au jignit, m-au agresat fizic sau verbal, au facut vreun rau? Nu, asa ca este treaba lor nu a mea. Atunci cand animalele neajutorate sunt lovite pe strada, cand parintele isi loveste copilul pe strada, cand sotul sau prietenul isi bate consoarta, cand se injura nu sunteti deranjati|? Nu va doare? Este doar treaba lor ce fac.

    1. Fanteziile sexuale sunt private. Cand le expui,sunt perversiuni. Iar tolerarea perversiunilor,a trivialiatilor,a mizeriei si nebuniei umane, este cea mai idioata si cretina forma de ,,progresism,,.

  2. Educatia se face pana la 7 ani , dupa acea este mai greu sau imposibil . Iar tolerarea aberatiilor pe criteriul ca sunt lucruri si mai rele nu este o scuza dece sa fim de acord cu raul mai mic cand stim bine ca tot rau este , doar pentru ca este mai mic ? Gandire tipic romaneasca .

  3. Tare mi-as dori ca și fetita sau băiatul dumneavoastră sa vina acasa și sa îl prindeți cu unul/ una in pat sau sa umble pe străzi legată/legat cu o zgarda, oameni labili mintal, așa o sa ajungem sa ardem cu toții in focul iadului.

    1. Daca copii tai vor sa fie plimbati in lesa doar pentru ca i-au vazut pe altii facand asta ( ori pe strada ori pe internet ) atunci inseamna ca nu i-ai crescut tu bine, nu ca sunt altii ‘perversi si decadenti’.

  4. Atata ipocrizie in timisoara asta cand 80% din femeile pana in 40 de ani umbla si se pozeaza mai dezbracate decat cele 2 din filmare ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *