Redacție September 22, 2019

Imaginile cu un bărbat şi două femei îmbrăcate provocator și legate cu lesa au fost realizate sâmbătă după-amiază de Ştefan Cojocnean în Piaţa Libertăţii din Timişoara. Cele două femei și bărbatul care le ţinea în lesă au spus că sunt din Costa Rica, dar nu au dorit să dea mai multe detalii.

Nu se știe dacă totul a fost un simplu experiment sau dacă cei trei fac parte dintr-o relație amoroasă mai diferită.

Un lucru este sigur, imaginile au stârnit controverse în mediul online.

 

„Nu priveşte pe nimeni cum trăiesc ei, atâta timp cât e consimţit de toţi trei. Mie imi place foarte mult mentalitatea occidentală, în care nu ne băgăm nasul în vieţile altora”, a comentat Alina Emandi.

„Nu e tocmai în regulă ca fetiţa mea să înveţe aşa ceva! Ea pleacă de acasă cu ideea că femeia trebuie să fie respectată de un bărbat educat şi că lesa este pentru câini şi aşa trebuie sa rămână! Asta e o boală psihică, sclavism autoritar se numeşte. Au murit oameni, măi oameni buni, ca să fim o ţară educată. Vin toţi psihopaţii, ne leagă fetele, le răpesc, le ard le înjunghie şi noi suntem permisivi! Vi se pare o nimica toată. Ei, de la o nimica toată au pornit toate”, a scris şi Dora Maria Secara Halas.

 

„Nu văd cu ce vă deranjează. Eu văd trei adulţi, capabili să îşi dea consimţământul şi care nu rănesc pe alţii cu plăcerea/fetişul lor. Vă deranjează zgărzile? De ce? Explicaţi. Şi nu mă luaţi cu «văd copiii aşa ceva»…pentru că sunt lucruri mult mai grave pe care le văd copiii. Vestimentaţia excentrică vă deranjează? Dar pitzipoancele care ies în club şi au aproape aceeaşi vestimentaţie…uneori chiar şi zgarda (mai puţin cineva care să le plimbe în lesă) cu ce sunt diferite?”, a scris Diana Majalahti.

Citește și:  Creşterea indemnizaţiilor invalizilor şi veteranilor de război a primit raport de respingere în comisia de specialitate din Camera Deputaților

 


 

 


 Aflați mai multe despre noi!

12 thoughts on “Două femei plimbate în lesă de un bărbat prin centrul Timișoarei. Imaginile provocatoare au generat controverse în online

 1. De ce sa ma deranjeze? Fiecare se plimba cum doreste, cu cine doreste nu ma afecteaza cu nimic. M-au jignit, m-au agresat fizic sau verbal, au facut vreun rau? Nu, asa ca este treaba lor nu a mea. Atunci cand animalele neajutorate sunt lovite pe strada, cand parintele isi loveste copilul pe strada, cand sotul sau prietenul isi bate consoarta, cand se injura nu sunteti deranjati|? Nu va doare? Este doar treaba lor ce fac.

  1. Fanteziile sexuale sunt private. Cand le expui,sunt perversiuni. Iar tolerarea perversiunilor,a trivialiatilor,a mizeriei si nebuniei umane, este cea mai idioata si cretina forma de ,,progresism,,.

 2. Este o constanta istorica,:
  ,,Decadenta este ultima treapta a evolutiei unei civilizatii.Dupa ea urmeaza distrugerea .,, Huntington

 3. Educatia se face pana la 7 ani , dupa acea este mai greu sau imposibil . Iar tolerarea aberatiilor pe criteriul ca sunt lucruri si mai rele nu este o scuza dece sa fim de acord cu raul mai mic cand stim bine ca tot rau este , doar pentru ca este mai mic ? Gandire tipic romaneasca .

 4. Tare mi-as dori ca și fetita sau băiatul dumneavoastră sa vina acasa și sa îl prindeți cu unul/ una in pat sau sa umble pe străzi legată/legat cu o zgarda, oameni labili mintal, așa o sa ajungem sa ardem cu toții in focul iadului.

  1. Daca copii tai vor sa fie plimbati in lesa doar pentru ca i-au vazut pe altii facand asta ( ori pe strada ori pe internet ) atunci inseamna ca nu i-ai crescut tu bine, nu ca sunt altii ‘perversi si decadenti’.

 5. Atata ipocrizie in timisoara asta cand 80% din femeile pana in 40 de ani umbla si se pozeaza mai dezbracate decat cele 2 din filmare ….

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*