Redacție May 3, 2019
Măsura de închidere a traficului pe Podul Dragalina (Ștefan cel Mare) se va aplica începând din noaptea de 5 spre 6 mai și până în 31 august 2019.

 

Nu se va circula pe bulevardul General Ion Dragalina (Podul Dragalina/Ştefan cel Mare) pe tronsonul cuprins între splaiurile Tudor Vladimirescu şi Nicolae Titulescu. Vă reamintim că cele două poduri din cartierul Iosefin sunt în plin șantier și s-a depășit termenul când ar fi trebuit să fi fost deja finalizate.

Podul Dragalina (cel de la Gara de Nord)  este refăcut de firma Tehnodomus, care primește aproape 1 milion și jumătate de euro, iar Podul Eroilor este reabilitat de asocierea de firme Super Construct și Pod Construct cu aproximativ 800.000 de euro.

La ultima ședință foto de pe șantier, Nicolae Robu dădea asigurări că podurile Dragalina și Eroilor vor fi gata până la toamnă. Greu de crezut în condițiile în care stadiul actual al lucrărilor arată așa:

 

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne demersul!

 

 

 

Citește și:  Rata de infectare COVID-19 a scăzut azi la 6,95 la mia de locuitori, în Timișoara. Vezi cât este în restul județului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*