Nicoleta C. January 20, 2020

 

„Ce poți face cu o idee?” – așa se numea cartea pe care Gabriela Moldovan o ținea pe genunchi în urmă cu ceva timp la un festival din Timișoara dedicat copiilor. Le-a și citit-o, cu drag, cu zâmbet, cu emoție, în stilul ei cald, așa cum îi place să le citească și propriilor ei copii. Pe atunci nu știa nici ea ce poate să facă cu o idee bună, deși credea cu tărie în puterea lui „a-ți dori cu adevărat”. A aflat mai târziu, atunci când a pus bazele primului centru de babysitting din Timișoara și din România.

 

„Știu că orice părinte își dorește să își poată lăsa copilul într-un mediu sigur, curat, cu personal calificat și de încredere, acolo unde copilul este respectat, apreciat, văzut, ascultat și încurajat. Acolo unde emoțiile de orice fel sunt văzute ca ceva firesc, explicate, înțelese și folosite constructiv. Acolo unde personalul învață și se specializează continuu. Acolo unde există conectare, răbdare, pasiune și drag. Acolo unde fiecare copil este bun. Iar eu l-am transformat pe “acolo” în “aici”, aici la Centrul de babysitting CopilAșii.” – lucrul pe care Gabriela îl amintește întotdeauna.

 

Deși inițial a pornit de la ideea de a avea un program de funcționare cu precădere dupa ora 12, mai nou, datorită cererii foarte mari, programul s-a mărit de la 8:30 la 22:00. Sunt primiți cu căldură și profesionalism copiii care încă nu au împlinit 2 ani și până la vârsta la care părinții consideră că cel mic are încă nevoie de supraveghere, 10-12 ani, depinde de nevoile fiecăruia.

Pe viitor, Gabriela, alături de soțul ei Radu Moldovan (căruia nu pierde nicio ocazie să-i mulțumească pentru înțelegere și pentru importanta susținere oferite de-alungul timpului), ia în calcul varianta de a ține centrul deschis și pe timpul nopții.

Citește și:  Tribunalul Timiș, set de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19

 

În ceea ce privește tarifele, acestea sunt rezonabile, iar părinții pot alege dintr-o gamă foarte diversă de variante de preț, iar timpul de calitate pe care copiii îl petrec în acest loc este de neprețuit.

 

„Sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am primit de la familie, colegi, foști colegi, cunoscuți, necunoscuți, prieteni, Universitatea de Vest care mi-a mijlocit finanțarea în urma enumerării mele printre câștigătorii unui concurs de antreprenoriat/plan de afaceri, jurnaliști, – cu toții preocupați de binele general al copiilor.”

 

Părinții care aduc copiii la Centrul de babysitting CopilAșii sunt cât se poate de mulțumiți.

 

„De 5 ani simțeam nevoia unui astfel de loc. Am fost acolo și mi-a plăcut tare mult. Fetiței mele la fel, îmi cere mereu să o duc la CopilAșii Center.”, ne-a declarat Ana Rotaru.

 

Ioana F.: „Băiatul meu de 4 ani a făcut progrese la pronunție de când participă la povești și exerciții de dicție la centru. Acesta este un alt avantaj major la care nu mă așteptam.”

 

Victor Gherman: „Eu imi aduc ambii copii, de 3, respectiv 6 ani, în fiecare sâmbătă când mă duc la fotbal. A fost o mare bucurie să am timp și pentru hobby-ul meu.”

 

Programul Centrului de babysitting CopilAșii este zilnic (inclusiv sămbăta sau alte sărbători legale, cu excepția zilelor de duminică) între orele 08 și 22, cu posibilitatea de prelungire la grup de minim 3 copii.

Părinții pot să afle mai multe detalii de pe pagina de Facebook CopilAșii Babysitting Center Timișoara sau de pe site-ul CopilAșii Center Timișoara.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*