Redacție November 29, 2019

 

Alin Teodor Naciu, este bărbatul de 38 de ani s-a aruncat în gol, de la etajul 5 al clădirii Nokia din Timișoara. Teodor Naciu era un IT-ist foarte apreciat, iar cei care l-au cunoscut spun că în ultima perioadă era foarte stresat din cauza un proiect la care lucra. A avut mai multe atacuri de panică şi chiar a făcut câteva vizite la psiholog.

Înainte de a se sinucide a trimis mai multe mesaje prietenilor, colegilor şi soţiei. Le-a scris că îi iubeşte şi îi apreciază, a deschis geamul biroului sau de la etajul 5 şi s-a urcat pe un scaun. În urma mesajelor, familia a cerut sprijinul autorităților. La Nokia au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de intervenţie. Polițiștii au încercat să îl convingă să renunțe la gestul său. Inițial bărbatul a coborât de pe scaun, dar apoi s-a urcat din nou, și a sărit pe geam.

Soția lui Teodor, ajunsă și ea la locul incidentului, a urmărit neputincioasă întreaga scenă. Teodor Naciu a lăsat fără tată doi copii, un băieţel de 10 ani şi o fetiţă de 5 ani.

 

Ziua de Vest

Citește și:  Dosare penale pentru doi bărbați care au fugit dintr-un spital din Timișoara înainte de a primi rezultatele testelor pentru COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*