Nicoleta C. September 25, 2019

 

O fostă balerină a Operei Naţionale Timişoara l-a dat în judecată pe fostul iubit pentru că a şantajat-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi după încheierea relaţiei, acesta ameninţând-o cu distribuirea unor înregistrări cu partidele lor de amor.

Cei doi s-au cunoscut în 2017, pe când erau colegi la Opera Naţională Timişoara, ea, balerină, iar el, solist. Au avut împreună o relaţie amoroasă care a început să se destrame după ce femeia şi-a mutat job-ul la o companie privată.

În august 2018, când fosta balerină a decis încetarea relaţiei, bărbatul a trecut la şantaj: a ameninţat-o că, dacă nu vor continua întâlnirile, va distribui pe Internet imagini compromiţătoare cu ea – poze şi filmuleţe cu partidele lor sexuale, pe care fosta parteneră acceptase să le facă în timpul relaţiei.

Bărbatul i-a spus fostei partenere că dacă nu dă curs solicitărilor sale, „o să fie NENOROCIRE”. La insistenţele individului, de teama distribuirii înregistrărilor, femeia a acceptat să se întâlnească în continuare cu fostul partener.

Atunci când femeia nu putea da curs întâlnirilor intime sau nu dorea, bărbatul revenea cu ameninţările legate de distribuirea către alte persoane a imaginilor şi filmărilor intime cu aceasta.

Într-un final bărbatul şi-a pus în practică ameninţările şi a distribuit imaginile către trei persoane, între care şi doi bărbaţi cu care individul bănuia că fosta parteneră ar fi avut raporturi intime pe timpul relaţiei lor amoroase. Mai mult, le-a precizat acestora că „o va face vedetă în cadrul companiei (n.r. – firma la care femeia îşi mutase locul de muncă)”.

Femeia a decis în cele din urmă să-l reclame la Poliţie. Audiat în calitate de suspect, bărbatul nu a dorit să ofere nicio declaraţie şi nici nu a răspuns întrebărilor adresate de către organele de poliţie judiciară. În faţa instanţei însă, inculpatul, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut în totalitate comiterea faptei.

Citește și:  Lucrări de reparații și întreținere a străzilor, 11 aprilie 2022

Instanţa de fond, Judecătoria Timişoara, l-a condamnat, în august 2019, la un an şi o lună de închisoare cu amânarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani şi la plata sumei de 5.000 de euro daune morale (femeia ceruse 30.000 de euro). Decizia nu este însă definitivă.

 

Sursa Adevărul

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*