Redacție March 31, 2022

 

  • Salonul de Carte Bookfest Timișoara, ediția a IX-a revine cu cele mai noi apariții literare la Centrul Regional de Afaceri (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22), între 31 martie și 3 aprilie.

 

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România și co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara. Alături de cele aproximativ 30 de lansări de carte, participanții se vor putea bucura și de un concert gratuit al trupei Blazzaj din Timișoara.

Intrarea publicului va fi liberă, iar în toate cele patru zile, Bookfest Timișoara va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe pagina www.bookfest.ro.

Printre partenerii media: Radio România Timișoara. Maratonul de lansări începe pe scena Bookfest chiar după deschiderea oficială, care va avea loc, de la ora 12:00, și la care au fost invitați președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz.

 

 

  • Direcția Județeană pentru Cultură Timiș reia unul dintre proiectele sale de succes: „Serile patrimoniului”, prima întâlnire din anul 2022 având loc astăzi, de la ora 18:00, în Sala Studio a Casei Artelor.

 

Tema: „Seniorii războiului în lumea dacică”, subiect prezentat de dr. Cătălin Borangic. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/djctimis

 

 

  • Întâlnirile muzicale din luna martie se încheie de la ora 19:00, la Biserica Evanghelica Lutherană cu un recital cameral de muzică barocă susținut de Andrei Radu (vioară), Dorel Iuga (flaut), Istvan Csata (viola da gamba) și de Gianluca Cagnani (clavecin și conducerea muzicală).
Citește și:  Teatrul Național Timișoara se redeschide publicului

 

sursă calendar evenimente: Rador

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*