Redacție August 26, 2020

 

A fost aprobat transferul aeroportului din Timișoara de la Ministerul Transporturilor la autoritățile locale, conform unui proiect de lege adoptat de Camera Deputaţilor.

 

„Se aprobă transferul, cu titlu gratuit, al pachetului de 80% din acţiuni deţinut de stat la Societatea Naţională ‘Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia’ S.A. din proprietatea privată a statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor în proprietatea privată şi în administrarea Consiliului Judeţean Timiş într-un pachet de 55% din acţiuni şi, respectiv, în proprietatea privată şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara într-un pachet de 25% din acţiuni”, prevede actul normativ.

 

E posibil, totuși, ca legea de transfer să fie atacată la Curtea Constituțională, deoarece Guvernul Orban a emis un aviz negativ pentru această iniţiativă.

 

Citește și:  Genunchi salvat de către medicii de la Spitalul Militar din Timișoara, printr-un transplant ligamentar cu grefon de la donor decedat

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*