Redacție May 8, 2022

 

Peste 200 de tineri liberali s-au întâlnit astăzi la Pădurea Verde din Timișoara pentru a participa la campania „Curățăm. Reciclăm. Îngrijim natura”, gândită de TNL Timiș, la inițiativa președintelui PNL Timiș, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

 

S-au adunat circa 300 de saci de deșeuri, în mare parte pet-uri, hârtii, haine, deșeuri menajere. Acestea vor fi ridicare de societatea de salubrizare în dimineața zilei de luni, 9 mai.

 

„M-am alăturat tinerilor liberali deoarece cred că acțiunile de ecologizare sunt necesare și reprezintă un semnal de alarmă pe care e bine să-l audă și aceia din comunitate care nu respectă regulile, dar și cei care ar trebui să intervină conform atribuțiilor. Felicitări fiecăruia dintre cei implicați! M-am bucurat mult de atmosfera frumoasă făcută de o echipă pe cât de tânără, pe atât de inimoasă și dornică de fapte bune”, a declarat Alin Nica, prezent și el la acțiunea de la Pădurea Verde.

 

Reprezentanții TNL și PNL Timiș au precizat că vor fi organizare periodic astfel de campanii de ecologizare  în Timișoara.

 

„Mulțumim celor implicați în acțiunea de astăzi: viceprimarului Timișoarei, Cosmin Tabără, consilierilor locali și județeni, tinerilor din toate organizațiile liberale din județ care au arătat și astăzi că au spirit civic și doresc ca Timișoara să fie mai curată”, au declarat reprezentanții TNL și PNL Timiș.

 

 

 

Citește și:  Cum puteți afla online dacă angajatorul vă plătește contribuția pentru pensie și ce vechime ați acumulat

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*