Nicoleta C. June 5, 2021

 

Deși are o avere de miliarde de dolari, Jack Dorsey mănâncă o singură masă pe zi, iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou.

 

Jack Dorsey, CEO-ul şi cofondatorul Twitter, a ales o cale complet diferită de a-şi trăi viaţa. Acesta a dezvăluit că urmează o dietă strictă, dar şi stil diferit de viaţă, cu ore de meditaţii şi exerciţii în fiecare zi. Singura masă zilnică pe care o ia este cina, între orele 18:00-21.00, însă în weekenduri nu mănâncă nimic, a renunţat complet la duşurile calde, preferând să facă o baie cu gheaţă, şi preferă să meargă pe jos pre birou, într-un efort de a-şi păstra mintea ascuţită. Dorsey nu are un antrenor personal şi nici nu merge la sală, ci are doar o serie de şapte exerciţii pe care le practică.

Antreprenorul în vârstă de 42 de ani, cu o avere de 5,4 miliarde de dolari, spune că această rutină îl ajută să simtă că zilele sunt mai lungi şi să stea mai focusat de-a lungul zilei, iar noaptea adoarme foarte repede, uneori în mai puţin de zece minute.

El mănâncă de obicei peşte, pui sau friptură, cu o salată sau alte legume şi fructe de pădure sau ciocolată neagră pentru desert şi îşi suplimentează mesele doar cu multivitamine şi vitamina C.

 

Sursa: businessmagazin

Citește și:  Tradiţii legate de marea sărbătoare a Sfântului Ierarh Nicolae

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*