Redacție January 8, 2021

Comunicat de presă – Universitatea de Vest din Timişoara

 

În spiritul tradiţiei UVT, de a oferi sprijin în pregătirea elevilor pentru examenul de finalizare a studiilor preuniversitare, continuăm şi în acest an universitar organizarea activităţilor didactice de pregătire pentru examenul de bacalaureat cu noi module de pregătire integrată şi performantă. Programul propus de UVT se va desfăşura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepţia zilelor de concediu legal. Programul complet, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat pe pagina web dedicată proiectului.

Orarul a fost stabilit în aşa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susţină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

Astfel,

– Între orele 9:00 – 10:30 se vor desfăşura modulele la limba şi literatura română,

– Între orele 10:45 – 12:15 se vor desfăşura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie şi matematică,

Iar începând de la ora 12:30 se vor desfăşura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, recomandă înscrierea la cursurile pregătite de UVT, pentru calitatea şi facilităţile oferite: “Toate activităţile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea şi un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice şi elevi. Vă aşteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară.”

Citește și:  Situația COVID-19, joi, 20 mai, în Timiș: 18 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și un deces

Înscrierea pentru participarea la activităţile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul ACESTUI FORMULAR:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm3QlvPBpXgl_oHC6vFSRTFVLOJSG658pdG4WWTLu0t9Alig/viewform

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activităţile de pregătire şi pe platforma Google Classroom.

Parteneri UVT pentru aceste activităţi: Consiliul Naţional al Elevilor, Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*