Nicoleta C. August 18, 2020

 

Apăruți de nicăieri, în vremuri de restriște pentru industria festivalurilor și a concertelor, cei trei tineri cu măști de la HAI au reușit să pună un zâmbet larg pe fețele timișorenilor și nu numai.

 

Acum, după 4 party-uri în online și 3 cu public, cei de la HAI Events pregătesc o nouă petrecere care, promit ei, „va fi una răsunătoare”. Aceiași doi DJ purtând masca inspirată din „V for Vendetta” vor încinge atmosfera, așa cum au făcut-o și până acum, într-un set live mixat back to back pe toată durata evenimentului.

 

„A fost și este încă o provocare la fiecare eveniment HAI să mixăm în acest fel un set reușit, pe toată durata serii, chiar dacă avem fiecare o experiență de peste 5 ani în acest domeniu”, au declarat tinerii din spatele platanelor. 

 

Ritmurile de House și Tech House aromatizate cu influențe de Disco și Afro music îi vor ține pe petrecăreți pe ringul de dans, apropiați, atât cât le va permite situația actuală, de muzica bună și vibe-ul inedit.

 

 

Așa cum ne-au obișnuit până acum, băieții au pregătit o locație diferită și aparte care să contureze cadrul celui de-al patrulea eveniment.

 

„Dacă v-a plăcut ambianța de la primele petreceri ei bine, pregătiți-vă pentru ceva nou, colorat și luminos”, au declarat cei trei.

 

Evenimentul va avea loc în data de 22 august. începând cu ora 18:00. Locația va fi dezvăluită doar petrecăreților adevărați, care vor solicita o invitație pe pagina de Instagram la @hai.events.

Singurul secret pe care l-au divulgat în legătură cu locația a fost că va fi ceva nou chiar și pentru stilul lor de a aborda locații diferite la fiecare party. Aceasta, promit ei, vă va scoate din peisajul urban al orașului de pe Bega și vă va conecta cu natura. Va fi un loc vechi, pe care probabil că îl știți cu toții, dar totodată nou.

Citește și:  Pășește în Camera Obscură pentru a înțelege lumea oamenilor cu dizabilități de vedere

 

Locurile sunt limitate, iar publicul va fi selectat după vibe și energie pozitivă. Dacă vreți să faceți parte din cea de-a patra poveste din cartea HAI, „Something we all adore”, știți unde îi găsiți

 

„Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.” ― Alan Moore, V for Vendetta

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*