Redacție July 28, 2019

 

Incident în Parcul Central din Timișoara, chiar înainte de deschidere. Un individ cu probleme psihice a pătruns în interiorul parcului și a provocat distrugeri semnificative.

 

Incidentul a avut loc duminică după-amiază. Un individ a pătruns pe șantierul Parcului Central, profitând de faptul că paznicul firmei care se ocupă de amenajarea parcului nu era în zonă, și a distrus automatizarea de la sistemul de irigare, dar și o fântână arteziană. Individul a fost prins de polițiștii locali, însă distrugerile sunt însemnate, au relatat oficiali din cadrul Primăriei Timișoara.

Potrivit IPJ Timiș, bărbatul are 30 de ani și va fi acuzat de distrugere. Se pare că bărbatul este bolnav psihic și a fost transportat la psihiatrie pentru investigații. El nu a fost coerent și nu a putut explica motivele care au stat la baza acțiunii sale. Acum se va alege cu dosar penal.

Încă nu se știe dacă acest incident va duce la amânarea redeschiderii parcului.

Vă reamintim că șantierul de la Parcul Central „Anton Scudier” din Timișoara a început încă din iunie 2017 și ar fi trebuit să fie închis în 12 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor conform termenului de execuție din contract, dar parcul nu este gata nici acum, după mai mult de doi ani de zile.

 

foto: tion.ro

Citește și:  Gunoaie și mașini ridicate de pe domeniul public, la Timișoara VIDEO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*