Redacție April 29, 2019

Un târg de flori mai puțin obișnuit va avea loc și anul acesta la Timișoara.

 

La Târgul de Flori, timișorenii pot să facă schimb de flori sau de arbuști, la mica înțelegere. Un ghiveci cu o plantă poate fi dat la schimb și proprietarul își poate lua în loc o altă floare care să-i decoreze casa sau grădina.

 

„Piața Plantelor Libere creează cadrul unui eveniment gratuit și necomercial, în care fiecare participant contribuie cu bună dispoziție, plante în ghiveci, sfaturi și povești.
Dacă ești și tu printre iubitorii (mai noi sau mai vechi) de plante, hai să dezvoltăm împreună o nouă comunitate! Te așteptăm sâmbătă, 25.05, de la ora 15, în Piața Sinaia (Mocioni).

Aflat la cea de-a patra ediție, Piața Plantelor Libere este un eveniment public care se adresează oamenilor pasionați de plante care vor să atragă natura mai aproape de ei și celor care cred în capacitatea darului și a relațiilor interumane de a îmbunătăți mediul în care trăim.
Piața Plantelor Libere promovează un model de viață colaborativ, schimbul liber și o economie a darului ca alternativă la sistemul actual al tranzacțiilor. Întâlnirea se bazează pe relațiile dintre oameni, existente sau în formare, și pe încredere reciprocă. Evenimentul continuă seria de inițiative locale Piața Lucrurilor Libere și Piața Semințelor Libere „unde totul e gratuit, necomercial și organizat de participanți înșiși. Fără bani, fără troc, fără schimb ci o zonă temporar autonomă în care se instituie economia cadoului.”, transmit organizatorii.

 

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 25 mai, în Piața Sinaia din Timișoara, între orele 15.00 – 17.00. Mai multe detalii AICI!

Citește și:  Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în Timișoara la o diferență zdrobitoare față de PNL-ul condus local de primarul actual Nicolae Robu

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne demersul!

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*