Redacție May 26, 2020

 

O tânără a fost găsită decedată într-un cămin din complexul studențesc din Timișoara.

În urma unui apel venit la numărul unic de urgență 112, un echipaj de la Ambulanța Timiș s-a deplasat în complexul studențesc. Medicii au găsit ușa camerei închisă astfel că au cerut ajutorul pompierilor. Înăuntru au descoperit o tânără de 24 de ani din Africa, decedată.

Conform primelor informații, apelurile de urgență au fost efectuate duminică și luni, iar prima dată ar fi mers să intervină echipajul unui serviciu privat de ambulanță.

 

„De la ambublanța privată n-am încă nicio informație. De la SAJ știu doar că am fost chemați se pare de către vecini, că nu mai dădea semne persoana respectivă. S-a dat o adresă greșită, ni s-a dat numărul 15 și era căminul 15, până la urmă am descoperit. Când am ajuns acolo era ușa încuiată, nu puteam intra, au venit pompierii, au spart ușa, a fost găsită în stop cardiorespirator, a fost chemat și medic, dar era depășit. Cam atât știu, dar aștept în continuare note și de la echipajele noastre”, a spus directorul Serviciului de Ambulanță Timiş, Iancu Leonida, citat de Radio Timișoara.

 

Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală din Timișoara. Medicii vor stabili, în urma autopsiei, care este cauza decesului tinerei de 24 de ani.

Citește și:  O pană de curent a oprit traficul feroviar între Timişoara şi Becicherecu Mic

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*