Redacție March 26, 2021

 

Deputatul Sorin Grindeanu, i-a cerut, vineri, ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, să prezinte extrem de rapid rezultatele corpului de control pe care îl va trimite în judeţul Timiș, în cazul consilierei locale USR Ana Munteanu. Grindeanu a mai spus că nu crede că Ana Munteanu a acţionat din proprie iniţiativă când a descins alături de jandarmi într-un restaurant din Timişoara, pentru a demasca nerespectarea măsurilor de carantinare, ci la îndemnul şefilor săi politici.

 

„Consiliera locală a făcut ceea ce ştia înainte de a fi consilier local, să fie activistă. Îl atenţionez pe ministrul Lucian Bode că aştept extrem de rapid ca acest Corp de control să prezinte raportul, pentru că nu cred că Ana Munteanu a acţionat de capul ei. Îl atenţionez să fie cât se poate de serios, pentru că altfel vom ridica problema în Parlament, fiind o temă extrem de bună pentru moţiune simplă la adresa lui Bode. Raportul este aşteptat de foarte mulţi timişoreni, care au văzut acest exces pe care reprezentanţii USR l-au făcut în Timişoara. Este de datoria ministrului de Interne să clarifice rapid dacă doamna consilier a acţionat la îndemnul şefilor – indiferent dacă este primarul, preşedintele filialei, prefectul. Mi-e foarte clar că dânsa e o victimă a modului de a face politică. E foarte clar, după decizia de ieri a USR Timiş de a o suspenda pentru un an”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

 

Vă reamintim că, pe acest subiect, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat că va trimite corpul de control în Timișoara la IPJ, la Jandarmerie şi la Prefectură.


Publicația infotimisoara.ro nu este cea mai mare publicație locală din România, dar vă garantăm că e cea mai corectă și independentă.

🔸SUSȚINE și tu, dacă poți, publicația InfoTimișoara –> https://www.patreon.com/infotimisoara​

 

Citește și:  Zi liberă pentru bugetari în 2 decembrie

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*