Redacție March 25, 2022

 

Reprezentanții Primăriei Timișoara au anunțat că se vor monta în oraș 500 de coșuri de gunoi stradal suspendate. Dominic Fritz a semnat contractul de furnizare cu societatea desemnată câștigătoare a licitației publice.

 

Societatea Urbio Palagio SRL va avea la dispoziție 45 de zile pentru livrarea celor 500 de coșuri de gunoi stradal suspendate, termen de la care va începe efectiv montarea lor.

Coșurile vor fi puse în tot orașul, mai ales în zonele în care aceste recipiente lipsesc sau sunt în număr redus, respectiv pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun.

 

„Coșurile de gunoi sunt ignifuge, au o capacitate a recipientului de 50 de litri, sunt realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care le conferă rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, în zona inferioară sunt prevăzute cu un mecanism pentru golire rapidă, fiind dotate și cu sistem de prindere atât pe perete, cât și pe stâlp. Valoarea contractului este de 310.000 de lei (fără TVA), iar fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare”, au declarat reprezentanții Primăriei Timișoara.

 

De precizat că cele verzi sunt cu titlu de prezentare, de livrat se vor livra în nuanța de otel zincat, conform specificațiilor din licitație.

 

Citește și:  Ungaria închide frontierele pentru cetăţenii străini de la 1 septembrie

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*